Sunčano i toplo, ponegde umereno oblačno

Izvor: B92, 21.Sep.2018, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunčano i toplo, ponegde umereno oblačno

U Srbiji će biti sunčano i toplo, samo će ujutru u centralnim krajevima i tokom dana na jugu biti umereno oblačno, najavio je RHMZ.

Vetar slab i umeren jugoistočni, na jugu Banata i donjem Podunavlju povremeno jak. Jutarnja temperatura od 9 do 17 stepeni Celzijusa, na jugu Banata oko 21 stepen.

Najviša temperatura od 27 do 31. I u Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo, vetar slab i umeren jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 17, najviša dnevna oko 30 stepeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Pogoršanje biometeoroloških prilika nepovoljno će uticati na većinu hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje reumatičarima i srčanim bolesnicima.

Bolovi u mišićima i glavobolja su mogući kao meteoropatske reakcije. Preporučuje se pridržavanje saveta lekara i uzimanje redovne terapije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.