Sunčano i toplo do 18 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Dec.2019, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunčano i toplo do 18 stepeni

Ujutro magla je moguća duž rečnih tokova i po pojedinim kotlinama na jugu i jugozapadu kao i u Timočkoj Krajini, gde će se zadržati duže tokom pre podneva.

U ostalim krajevima pretežno sunčano i toplo.

Vetar uglavnom slab južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od -1 do 7, u Timočkoj Krajini oko -3, najviša dnevna od 8 u Timočkoj Krajini do 18 stepeni u zapadnoj Srbiji.

I u Beogradu sutre jutro na širem području grada s kratkotrajnom maglom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Tokom dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 7, na periferiji oko 2, najviša dnevna oko 15 stepeni.

Do kraja sedmice zadržaće se natprosečno toplo vreme, u petak u većini krajeva suvo.

Samo je na jugu ponegde moguća kratkotrajna kiša.

U planinskim predelima i košavskom području jugoistočni vetar biće u pojačanju.

Za vikend pretežno oblačno i vetrovito mestimično sa kišom. Više padavina očekuje se u nedelju u severnim i zapadnim krajevima.

U prvoj polovini naredne sedmice oblačno i hladnije mestimično sa kišom, u planinama sa snegom i pojačanim severozapadnim vetrom.

Više o vremenu možee da saznate ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas sunčano i toplo do 18 stepeni

Izvor: Blic, 19.Dec.2019

U Srbiji će ujutro biti moguća magla duž rečnih tokova i po pojedinim kotlinama na jugu i jugozapadu kao i u Timočkoj Krajini, gde će se zadržati duže tokom pre podneva.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.