Sunčano i toplo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Nov.2012, 01:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunčano i toplo

BEOGRAD -

U Srbiji će danas, posle mestimično maglovitog jutra, biti pretežno sunčano i toplo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.

Duvaće slab i umeren, južni i jugoistočni vetar, koji će krajem dana biti u pojačanju.

Jutarnja temperatura biće od četiri do 12, a najviše dnevne od 18 do 23 stepena. Tokom noći u zapadnim i jugozapadnim krajevima uslediće naoblačenje, mestimično sa kišom.

U Beogradu će, posle maglovitog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jutra u nižim delovima grada, tokom dana biti pretežno sunčano i toplo. Duvaće slab, posle podne umeren jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće 12, a najviša dnevna oko 22 stepena.

U Srbiji će u ponedeljak biti pretežno oblačno, toplo i vetrovito, mestimično sa kišom. Duvaće umeren i jak, južni i jugoistočni vetar, krajem dana i u toku noći u skretanju na umeren severozapadni.

U utorak će biti oblačno i svežije, mestimično sa kišom. Od sredine dana predviđa se prestanak padavina i delimično razvedravanje, najpre u severnim i zapadnim krajevima.

U sredu će biti promenljivo oblačno uglavnom suvo i svežije, dok se u četvrtak očekuje pretežno sunčano. Zatim će do kraja iduće nedelje biti promenljivo oblačno, mestimično sa kišom.

I u Beogradu se očekuje slično vreme.

Biometeorološka prognoza

Biometeorološke prilike pogodovaće hroničnim bolesnicima. Od meteoropatskih reakcije moguće su glavobolja i poremećaj sna.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Srbiji danas oblačno i toplo, do 23 stepena

Izvor: S media, 04.Nov.2012

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i toplo vrema sa temperaturama od sedam do 23 stepena, saopštio je Hidrometeorološki zavod...Meteorolozi predviđaju mestimičnu kišu, uglavnom posle podne, uveče i noću, a vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, južni i jugoistočni...U...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.