Sunčano i toplo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2012, 01:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunčano i toplo

NOVI SAD -

U Srbiji sunčano i toplo vreme, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Duvaće slab i umeren vetar, severnog i severozapadnog pravca. Najniža temperatura od minus jedan do devet, najviša od 18 do 24 stepena.

U Beogradu sunčano i toplo vreme. Duvaće slab, severni i severozapadni vetar. Najniža temperatura devet, najviša 20 stepeni.

Do nedelje će u Srbiji biti pretežno sunčano i toplo. Od ponedeljka do srede umereno oblačno i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << svežije.

Biometeorološka prognoza za sredu 21. marta 2012. je da se očekuje povoljna biometeorološka situacija. Hroničnim bolesnicima ipak se savetuje izvestan oprez jer će maksimalne temperature u većini mesta biti u domenu ekstremno toplo.

Tipične meteoropatske reakcije se mogu javiti u blagoj formi.

Više o vremenu možete da saznate ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.