Sunčano i svežije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2012, 01:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunčano i svežije

BEOGRAD -

U Srbiji sunčano i svežije vreme, a samo se na jugu i jugozapadu očekuje promenljivo oblačno i uglavnom suvo, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Duvaće umeren severni i severozapadni vetar, na planinama povremeno jak. Jutarnja temperatura kretaće se od dva do 10 stepeni, najviša dnevna od 14 do 17 stepeni Celzijusa.

U Beogradu sunčano i svežije vreme. Duvaće umeren severni i severozapadni vetar. Jutarnja temperatura biće oko sedam a >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << najviša dnevna oko 15 stepeni.

U Srbiji će u utorak ujutro biti hladno, ponegde sa slabim mrazem, tokom dana sunčano sa slabim i umerenim severozapadnim vetrom. U sredu prolazno naoblačenje, ponegde sa kratkotrajnom kišom.

Do nedelje će preovladavati sunčano i toplo uz postepen porast temperature. U nedelju se očekuje naoblačenje i osveženje koje će usloviti mestimično kišu i kratkotrajne pljuskove. Zatim do kraja narednog sedmodnevnog perioda biće promenljivo oblačno, umereno toplo, ponegde s kratkotrajnom kišom.

U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme.

Uobičajene tegobe su moguće kod srčanih bolesnika i astmatičara, naročito u prvom delu dana, kada će i tipične meteoropatske reakcije biti izraženije. Biometeorološke prilike će u drugom delu dana biti povoljnije za većinu hronično obolelih, osim kod psihički labilnih osoba.

Više o vremenu možete da saznate ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.