Sunčano i malo toplije, do 11 stepeni

Izvor: B92, 08.Feb.2020, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunčano i malo toplije, do 11 stepeni

Beograd -- U Srbiji će vreme u nedelju, posle slabog do umerenog mraza, ponegde i kratkotrajne magle tokom jutra, biti pretežno sunčano i malo toplije, najavio je RHMZ.

Duvaće slab jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće od minus osam do minus tri stepena, a najviša dnevna od šest do 11 stepeni.

U Beogradu će ujutro mraz biti slab, a na širem području grada umeren. Tokom dana vreme će biti pretežno sunčano i malo toplije nego danas. Duvaće slab jugoistočni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vetar. Jutarnja temperatura od minus pet do minus tri stepena, a najviša dnevna oko osam stepeni.

Vreme u Srbiji će u ponedeljak biti umereno oblačno, suvo i toplo. Od večeri sa severa stiže naoblačenje, mestimično s kišom, na višim planinama sa snegom i pojačanim vetrom.

U utorak i sredu vreme će biti umereno do potpuno oblačno, mestimično s kišom, na planinama sa snegom.

U četvrtak vreme će biti suvo, a od petka stiže novo naoblačenje s kišom, na planinama sa snegom.

Biometeorološka prognoza za Srbiju za nedelju, 9. februar:

Meteorološka situacija pogodovaće većini hroničnih bolesnika. Blagi oprez savetuje se osobama sa srčanim tegobama, naročito ujutro. Moguće reakcije meteoropata su nervoza, pospanost i glavobolja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.