Sunčani vikend, stiže prolećno vreme

Izvor: Mondo, 16.Feb.2019, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunčani vikend, stiže prolećno vreme

U Srbiji će danas tokom dana biti pretežno sunčano vreme, dok se ujutru očekuju mestimično slab mraz i magla, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Duvaće slab, na istoku i umeren vetar. Jutarnja temperatura biće od minus četiri do jedan stepen, najviša dnevna od šest do 11 stepeni.

U Beogradu će sutra tokom dana biti pretežno sunčano vreme, dok će ujutru biti magle ili niske oblačnosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Duvaće slab vetar. Jutarnja temperatura biće od minus jedan do jedan stepen, najviša dnevna oko devet stepeni.

U Srbiji se u nedelju i početkom sledeće sedmice ujutru očekuje mestimično slab mraz i magla, a tokom dana pretežno sunčano i toplo vreme za ovaj period godine.

Gotova je zima, kažu naši medvedi

Od četvrtka se očekuje povećanje oblačnosti, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom uz postepeni pad temperature.

Biometeorološka prognoza za subotu, 16. februar:

Meteorološke prilike će biti povoljne za većinu hroničnih bolesnika, izuzev srčanih kojima se savetuje izvestan oprez. Moguće meteoropatske reakcije su poremećaji sna i glavobolja.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.