Izvor: Blic, 06.Avg.2016, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunčan dan u Kaliforniji medvedica i podmladak iskoristili za ODLAZAK NA PLAŽU

Na opšte čuđenje posetilaca, tročlana porodica mrkih medveda svratila je na plažu kalifornijskog jezera Taho, a nakon brčkanja i igranja u vodi, mirno se povukla.

Medvedica je povela svoja dva mladunca na plažu kako bi se igrali i kupali, pritom potpuno ignorišući ljude koji su ih sa strane samo nemo posmatrali. Najpre su bili veoma uplašeni zbog neobične pojave porodice medveda, ali su potom sa oduševljenjem snimali i slikali njihovo kupanje.

Kada su se medvedi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zasitili plaže, samo su se povukli u svoju jazbinu.

Inače, te životinje nemaju običaj da prilaze nastanjenim mestima i da dolaze među ljude, ali smatra se da su verovatno velike vrućine uticale na to da i oni požele da se rashlade.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.