Sumnjiva smrt u Žitorađi: Sin tvrdi da mu je otac BAČEN SA VIKENDICE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2017, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sumnjiva smrt u Žitorađi: Sin tvrdi da mu je otac BAČEN SA VIKENDICE!

Kako nezvanično saznajemo, muškarac je najverovatnije stradao od posledica tuče koja se desila 8. maja

Siniša Milenković (53) iz Žitorađe preminuo je u niškom Kliničkom centru, najverovatnije od posledica tuče koja se desila 8. maja u selu Konjarnik u Opštini Žitorađa. Kako se nezvanično saznaje, on je tada bačen sa sprata vikendice u selu, a prethodno je sa grupom muškaraca bio u vikendici, na proslavi Markovdana, seoske slave.

Srđan iz Niša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pronađen MRTAV u magacinu! Vlasnik firme zatekao JEZIV PRIZOR!

Njegov sin, Bogdan Milenković, kaže da je Siniša sa petnaestoricom poznanika bio u vikendici i da se pad desio oko 16 časova.

– Dovezli su ga u Hitnu pomoć u Žitorađi i tamo je lekar konstatovao da ima lake telesne povrede, te su ga dovezli kući. Kako mu nije bilo dobro, ubrzo smo ga prevezli u prokupačku bolnicu, gde su lekari konstatovali da su u pitanju ozbilјne povrede, odnosno da su mu polјomlјeni treći i četvrti pršlјen i hitno ga prebacili na dalјe lečenje u niški Klinički centar – kaže Bogdan.

On je kratko dodao da su okolnosti pod kojima je njegov otac povređen i zbog kojih je danas preminuo u niškom Kliničkom centru, vrlo sumnjive.

– Nemojte sada više ništa da me pitate, molim vas, nakon sahrane sam spreman da razgovaram sa vama i iznesem sve dokaze koje imam – rekao je Bogdan.

Sinišu će sahraniti u subotu na groblјu u Žitorađi. Narednih dana, kada se ispitaju svi akteri i svedoci, znaće se detalјnije kako se sve desilo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.