U sumnjivom koferu u Skadarliji pronađena dokumenta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2021, 19:17

U sumnjivom koferu u Skadarliji pronađena dokumenta

Policija nije pronašla ništa sumnjivo tokom pretresa kofera, koji je pronađen danas na jednoj klupi u ulici Strahinjća Bana u Skadarliji, javljaju beogradski mediji.

Na mesto gde je pronađen sumnjiv kofer izašlo je više pripadnika policije, a kako su javile "Večernje novosti", na terenu je bio i policijski pas.

Policija je pre pretresa sumnjivog kofera pomerila goste obližnjih kafića, a "Novosti" navode da su u koferu pronađena dokumenta.

Kako dodaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pozivajući se na nezvanične informacije, policija je građanima pokazivala i sliku Amerikanca Gavina Glima, koji je ubijen u noći između 3. i 4. maja na Zvezdari.

Nakon što u koferu nije pronađeno ništa sumnjivo policija je otišla.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mediji: Sumnjivi kofer u Skadarliji, policija na terenu

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Maj.2021

BEOGRAD - Policija je pronašla sumnjivi kofer na jednoj klupi u Ulici Strahinjća Bana u Skadarliji zbog čega je pomjerila goste okolnih kafića i upozorila građane da se udalje sa mjesta koje se trenutno pretražuje, javljaju beogradski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.