Šumadijski okrug: Za 2 dana 38 novozaraženih,u Kragujevcu 32

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2020, 16:45

Šumadijski okrug: Za 2 dana 38 novozaraženih,u Kragujevcu 32

Za dva dana, prema podacima Instituta za javno zdravlje "Kraguj", u Šumadijskom okrugu je registrovano još 38 pozitivnih na virus korona, od čega u Kragujevcu 32.

U dve opštine Šumadijskog okruga, Topoli i Kniću, nema registrovanih novozaraženih.

U kućnoj izolaciji na nivou celog okruga nalazi se 160 osoba, od čega u Kragujevcu 134, Topoli četiri, Rači 15, Kniću dve i Batočini pet.

U Kliničkom centru >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kragujevac, prema podacima od jutros, hospitalizovano je 25 pacijenata, od kojih je pet na respiratoru, a od poslednjeg izveštaja jedan pacijent iz Kragujevca je otpušten iz bolnice.

Od početka epidemije u Šumadijskom okrugu registrovano je ukupno 2.772 zaraženih virusom korona, od čega u Kragujevcu 2.180, Aranđelovcu 180, Topoli 87, Rači 72, Kniću 144, Batočini 92 i Lapovu 17.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠUMADIJSKI OKRUG U ZAGRLJAJU PANDEMIJE: Kragujevac prednjači po broju zaraženih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020

U kućnoj izolaciji na nivou celog okruga nalazi se 160 osoba.. Za dva dana, prema podacima Instituta za javno zdravlje "Kraguj", u Šumadijskom okrugu je registrovano još 38 pozitivnih na virus korona, od čega u Kragujevcu 32...Kako je saopštio direktor Instituta Dragan Vasiljević, u Aranđelovcu,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.