Sukobi u Teniskom klubu Radnički

Izvor: Medijski istraživački centar, 01.Jul.2011, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukobi u Teniskom klubu Radnički

Grupa članova Teniskog kluba Radnički iz Niša zatražila je vanredni inspekcijski nadzor Ministarstva sporta zbog kako su naveli sumnje u ispravno vođenje kluba.
Poziv ministarstvu oni su uputili jer su nezadovoljni radom rukovodstva kluba i predsednikom Upravnog odbora TK Radnički Vojislavom Mitićem.
'Pošto su pojedini članovi Skupštine kluba podneli krivičnu prijavu protiv predsednika UO kluba zatražili smo da Ministarstvo sporta pošalje inspekciju za vanredni nadzor', >> Pročitaj celu vest na sajtu Medijski istraživački centar << rekao je profesor Pravnog fakulteta u Nisu i član kluba Zoran Ćirić.
On je objasnio da u klubu postoje sukobi i da je on 'potuno svesno ušao u formiranje duplog rukovodstva nakon sukoba na jednoj od sednica Skupštine na kojoj su pojedini članovi zatražili da im se dostavi dokument o tranasformaciji kluba što je rukovodstvo odbilo'.
Poslednji problemi  klubu nastali su kada je na prijavnici na teniskim terenima TK Radnički objavljena odluka Skupštine kluba kojom se zabranuje ulazak na terene grupi od devet članova zbog nanošenja štete ugledu kluba.
Odluka je pečatirana ali nije potpisana.
Dugogodišnji član kluba Miodrag Pavlović objasnio je da je zbog odluke nekoliko puta intervenisala i niška policija na poziv obezbeđenje kluba ali policija nije sprečila članove kluba da nastave sa igrom na terenima kluba.
'Obezbeđenje je upozorilo naše članove kluba da postoji odluka koja nije potpisana po kojoj nam se zabranjuje ulazak na terene ali pošto ne mogu da nas legitimišu, pozvali su policiju ali ni ona nas nije izbacila sa terena', rekao je Pavlović.
Zbog odluke o zabrani ulaska u klub na prijavnici, profesor Ćirić je kazao da planira da podnese tužbu protiv autora obaveštenja, zbog povrede ugleda i časti.
U TK Radnički  je rečeno da grupa kojoj je zabranjen pristup klubu, više nije u klubu jer nisu ispoštovali proceduru za članstvo.
Predsednik UO TK Radnički Vojislav Mitić koji inače živi u Beogradu i predaje na niškom Elektrotehničkom fakultetu nije želeo da telefonom razgovara o dešavanjima u klubu.




Nastavak na Medijski istraživački centar...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Medijski istraživački centar. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Medijski istraživački centar. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.