Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Okt.2015, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukobi između afganistanskih snaga i talibana i dalje traju u Kunduzu

Sukobi između afganistanskih snaga i talibana i dalje traju u Kunduzu, važnom strateškom mjestu na sjeveru Afganistana, iako su zvaničnici te zemlje objavili ranije danas da su preuzeli kontrolu nad njegovim glavnim dijelovima, prenio je BBC.

Prema riječima stanovnika, talibani su potisnuti u centar grada, a dogodili su se i sukobi u kancelariji guvernera pokrajine Kunduz.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Kunduz: Sukobi i dalje traju

Izvor: Akter, 01.Okt.2015

Sukobi između avganistanskih snaga i talibana i dalje traju u Kunduzu, važnom strateškom mestu na severu Avganistana, iako su zvaničnici te zemlje objavili ranije danas da su preuzeli kontrolu nad njegovim glavnim delovima, preneo je Bi-BI-Si (BBC)..Prema rečima stanovnika, talibani su potisnuti...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.