Sukob migranata u Tutinu

Izvor: B92, 02.Apr.2020, 17:14

Sukob migranata u Tutinu

Grupe migranata smeštenih u Centru za tražioce azila u Tutinu sukobile su se jutros, zbog čega je morala da interveniše policija i pretrese taj objekat.

Kako nezvanično saznaje radio Sto plus, zbog toga je u Tutin upućen vod Žandarmerije iz Kraljeva, koji je asistirao lokalnoj policiji prilikom pretresa prostorija Centra i pregleda učesnika sukoba i ostalih koji borave u tom objektu.

Direktor Centra Sead Hot potvrdio je radiju Sto plus da je došlo do incidenta, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odnosno, kako je objasnio, "međusobnog guranja migranata u hodniku". "Nije bilo tuče, niko nije povređen. Iz predostrožnosti je policija pregledala objekat i nikakvo oružje ili ilegalne supstance nisu pronađene, a žandarmerija se vratila u Kraljevo. Naš Centar je jedan od najmirnijih u Srbiji i svađe među migrantima su veoma retke", kazao je Hot. U Centru za tražioce azila u Tutinu trenutno boravi preko 220 migranata, a ovaj objekat obezbeđuje Vojska Srbije, koja kontroliše ulazak u objekat i izlazak iz tog objekta.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Incident u Centru za azil u Tutinu, policija pretresla objekat

Izvor: SandzakPress.net, 03.Apr.2020, 15:25

Grupe migranata smeštenih u Centru za tražioce azila u Tutinu sukobile su se jutros zbog čega je morala da interveniše policija i pretrese taj objekat, nezvanično saznaje radio Sto plus. Zbog toga je u Tutin upućen vod Žandarmerije iz Kraljeva koji je asistirao lokalnoj policiji prilikom pretresa...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.