Sukob KOCKARA usred Berlina: Potegli SEKIRE i PIŠTOLJE, mlada Bosanka kolateralna šteta?

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2018, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukob KOCKARA usred Berlina: Potegli SEKIRE i PIŠTOLJE, mlada Bosanka kolateralna šteta?

Posle poker-partije u jednom baru u Berlinu izbila je svađa između protivničkih igrača, koji su nasrnuli jedni na druge sekirama, čekićima i bejzbol-pacijama

Kada su počeli da pucaju, pogodili su 23-godišnju devojku iz Bosne i Hercegovine, koja je kasnije preminula na Klinici Šarite, a jedan muškarac (39) teško je povređen i odvezen u bolnicu.

"Kafe 63" u Aleji Princen više podseća na kockarnicu, nego na kafić i sastajalište je ljubitelja igara na automatima. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kako se saznaje, u skrivenoj prostoriji bara, ilegalno se igra poker.

Noćas je izbila žestoka svađa između više kartaroša zbog izgubljenog uloga. Komšije kažu da su ih videli kako nasrću jedni na druge sekirama, čekićima i bejzbol-palicama, a čuli su i pucnje.

Kada je hitna pomoć stigla oko tri ujutro, zatekli su mladu ženu iz Bosne i Hercegovine sa teškim povredama kako leži ispred kafića.

- Slučajno su je pogodili - kaže očevidac.

Teško povređena žena reanimirana je na licu mesta, ali je podlegla povredama u bolnici. Obdukcija je pokazala da je umrla od posledica ranjavanja. U kafiću je hitna pomoć zatekla muškarca (39) oblivenog krvlju, s teškim povredama glave. Prevezen je u bolnicu, ali kako se saznaje, nije životno ugrožen.

Petorica muškaraca su navodno posle obračuna otrčala na parking supermarketa prekoputa bara i odvezli se crnom limuzinom i belim automobilom u pravcu Pankštrase. Istraga je u toku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.