Suđenje za ubistvo Frimermana odloženo: Majka Ljubica preminula, optuženi se nije pojavio (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Jun.2017, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suđenje za ubistvo Frimermana odloženo: Majka Ljubica preminula, optuženi se nije pojavio (FOTO)

U Višem sudu u Beogradu danas je trebalo da počne ponovljeno suđenje četvorici bivših radnika obezbeđenja splava “Saund”, optuženim da su na smrt prebili Fedora Frimermana (30) 25. jula 2013. godine ispred splava, a naneli teške povrede njegovim prijateljima.

Na optuženičkoj klupi pojavili su se Dejan Mihajlović, u gradskim krugovima poznatiji po nadimku Džin, potom, Negomir Urošević i Dušan Davidović. Optuženi Denis Pavlov se nije pojavio, kao ni njegov branilac. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Foto: Telegraf

Od familije ubijenog Fedora Frimermana došao je brat Filip Čolović. Do sada je na suđenju bila prisutna majka Ljubica Frimerman, ali, kako smo saznali, u međuvremenu je preminula.

Foto: Telegraf

Drug nesrećnog Fedora, Milan Modrinić, koji je učestvovao u kobnoj tuči 2013. godine na pomenutom splavu, nije se pojavio u sudnici, a Nemanja Gligorin, takođe Fedorov drug, se pojavio na sudu.

Pretres je pomeren za sutra, odnosno, sredu 7. jun.

Foto: svismomifedor.rs

Porodica pokojnog mladića ranije se pridružila se krivičnom gonjenju optuženih i zbog pretrpljenog duševnog bola zatražila je odštetu od 7.000 evra.

Podsetimo, Frimeman je nastradao dok je pokušavao da spreči sukob prijatelja i radnika obezbeđenja koji je izbio na splavu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.