Suđenje Šljukići protiv zemunaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2012, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suđenje Šljukići protiv "zemunaca"

BEOGRAD -

Šljukići privatnom tužbom traže naknadu štete od svedoka saradnika Dejana Milenkovića Bagzija i Miladina Suvajdžića zvanog Đura Mutavi koji su izbegli kažnjavanje, zatim braće Miloša i Aleksandra Simovića, Sretka Kalinića, Vladimira Milisavljevića zvanog Vlada Budala, Dušana Krsmanovića i Milana Jurišića koji je u međuvremenu ubijen u Španiji.

Četvoro članova porodice Šljukić tužbom traže naknadu štete od 10,4 miliona dinara zbog ubistva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Sredoja i Zorana, koje su pripadnici "zemunskog klana" ubili u "sačekuši" 27. septembra 2002. godine u Bulevaru Arsenija Čarnojevića.

Oni su bili u automobilu kada im je s leve strane prišao sivi "audi" u pokretu, a kriminalci iz "zemunskog klana" su u njih ispalli 50 metaka iz dve automatske puške.

Pripremno ročište u tom predmetu održano je 30. maja.

Pošto je reč o parničnom postupku, tuženi ne moraju da se pojave lično u sudu, već mogu da pošalju svoje advokate da ih zastupaju. Sredoje Šljukić je važio za vođu "zvezdarske grupe".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.