Suđenje Šariću iza zatvorenih vrata

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Mar.2015, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suđenje Šariću iza zatvorenih vrata

BEOGRAD - Suđenje Darku Šariću i ostalim optuženima za šverc kokaina iz Latinske Amerike u zapadnu Evropu nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu iza zatvorenih vrata, jer se Šarić suočava sa jednim od trojice svjedoka saradnika u tom procesu.

Sud je odluku o isključenju javnosti donio na prijedlog Tužilaštva za organizovani kriminal.

Prije isključenja javnosti, Sud je dozvolio Šariću da ispita svjedoka saradnika, čiji identitet nije saopšten, a potom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i da se suoči sa njim.

Ispitivanje i suočavanje sa svjedocima koji sarađuju sa Tužilaštvom tražio je Šarić, koji tvrdi da su njihovi navodi izmišljeni i lažni, prenose beogradski mediji.

U tom postupku saradnici Tužilaštva su i Nebojša Joksović, Draško Vuković i Radan Adamović, koji će zbog saradnje biti oslobođeni od kazne.

Darko Šarić je u dosadšnjem toku suđenja negirao da je učestvovao u švercu kokaina, i da su mu optužbe montirane od bivše vlasti i vrha policije.

Osim Šarića, koji se nakon višegodišnjeg bjekstva predao 18. marta prošle godine, na optuženičkoj klupi je još devet optuženih, dok je 14 i dalje u bjekstvu i sudi im se u odsustvu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Suđenje Šariću nastavljeno iza zatvorenih vrata

Izvor: RTS, 20.Mar.2015

Darku Šariću i ostalim optuženima za šverc kokaina iz Latinske Amerike u Zapadnu Evropu nastavljeno je suđenje u Specijalnom sudu u Beogradu iza zatvorenih vrata, jer se Šarić suočava sa jednim od trojice svedoka saradnika u tom procesu. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.