Suđenje Sanaderu ponovo odloženo, mora na operaciju

Izvor: B92, 12.Sep.2016, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suđenje Sanaderu ponovo odloženo, mora na operaciju

Zagreb -- Zbog teške bolesti bivšeg hrvatskog premijera Ive Sanadera još jednom je odloženo suđenje u slučaju Fimi media.

Sanader i njegova bivša stranka HDZ optuženi za izvlačenje preko 70 miliona kuna iz državnih institucija i tvrtki.

Sanaderovi advokati obavestili su sud da bivši premijer u oktobru mora ići na operaciju "zbog teške bolesti".

Trenutno navodno obavlja pretrage i nije sposoban dolaziti na rasprave pa je odbrana tražila da se suđenje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odgodi do daljnjeg.

Ponovljeno suđenje u najvećoj korupcijskoj aferi hrvatske politike prvi je put prekinuto u julu, a u ponedeljak je odlučeno da će se iduće ročište održati 18. oktobra kako bi advokati dostavili novu Sanaderovu medicinsku dokumentaciju.

Kako Sanader nije došao na sud u ponedeljak nisu svedočili Darko Milinović i Damir Polančec, Sanaderovi ministri koji su ispitani i na prvom suđenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.