Odloženo suđenje Draginu zbog izostanka jednog od optuženih

Izvor: Blic, 26.Feb.2014, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odloženo suđenje Draginu zbog izostanka jednog od optuženih

Nastavak suđenja bivšem ministru poljoprivrede Srbije Saši Draginu i još 41 osobi, optuženim da su oštetili pančevačku Azotaru za više od 28 miliona evra, odložen je do sutra zbog izostanka jednog od optuženih.

Na suđenje nije došao bivši zamenik direktora Azotare Mihajlo Grujić. Grujić je povredio kičmu, a kako je rekao sudija Dragan Mirković, do sutra će odlučiti da li će eventualno razdvojiti postupak u odnosu na Grujića. Na današnjem suđenju iznošenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odbrane trebalo je da počne Saša Dragin.

Po uredbama Vlade Srbije, đubrivo je bilo namenjeno poljoprivrednim gazdinstvima, zadrugama i preduzećima koja se bave poljoprivrednom proizvodnjom, a u kojima država ima svoj kapital.

Međutim, osumnjičeni su, kako se navodi u optužnici, đubrivo prodavali osobama koje na njega nisu imale pravo i omogućili im da ga dobiju po povlašćenim cenama.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odloženo suđenje zbog izostanka jednog od optuženih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2014

BEOGRAD, 26. februara 2014. (Beta) – Nastavak suđenja bivšem ministru poljoprivrede Srbije Saši Draginu i još 41 osobi, optuženim da su oštetili pančevačku Azotaru za više od 28 miliona evra, odložen je do sutra zbog izostanka jednog od optuženih.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Odloženo suđenje Draginu za mart

Izvor: B92, 27.Feb.2014, 08:13

Beograd -- Suđenje bivšem ministru poljoprivrede i ostalim optuženim da su zloupotrebama oštetili pančevačku Azotaru nakon što je nastavljeno, odloženo je 17. i 18. mart...Iako se očekivalo da Dragin započne iznošenje odbrane, suđenje je odloženo zbog nedolaska na glavni pretres bivšeg...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.