Sudarili se pet automobila i autobus, ima povređenih: Lančani sudar na auto-putu, velike gužve u Beogradu 

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020, 09:41

Sudarili se pet automobila i autobus, ima povređenih: Lančani sudar na auto-putu, velike gužve u Beogradu 

Na mesto udesa stigle su i ekipe "Srbijaputa" koje su zadužene za održavanje

Na auto-putu u Beogradu dogodio se lančani sudar u kojem je učestvovalo pet putničkih vozila i autobus. Povređena je jedna žena, a Hitna pomoć ju je prevezla u Urgentni centar.

Vozila i autobus koji su učestvovali u udesu premešteni su u krajnju desnu zaustavnu traku, ali su se i pored toga stvorile velike gužve na auto-putu.

.

Jutros se dogodio još jedan lančani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << udes kod benzinske pumpe "Zmaj". Tom prilikom tri osobe su lakše povređene i prevezene u zemunsku bolnicu.

Osim na autoputu, velike gužve su i u ostalim delovima grada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Lančani sudar kod Dušanovačkog mosta, povređena žena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2020

Ženska osoba lakše je povređena u lančanom sudaru koji se jutros dogodio na auto-putu Beograd-Niš, kod Dušanovačkog mosta, javljaju beogradski mediji...U sudaru je učestvovalo pet putničkih vozila i jednog autobusa...Povređena ženska osoba prevezena je u Urgentni centar...Na mestu događaja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.