Sudar vozova zbog 1.000 stonoga

Izvor: Vesti-online.com, 06.Sep.2013, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar vozova zbog 1.000 stonoga

Hiljadu stonoga je navodno krivo za sudar dva voza na zapadu Australije. Naime, voz koji je dolazio na stanicu Klarkson nije mogao da se zaustavi i zabio se u voz koji je stajao na peronu.

U nesreći je povređeno šestoro ljudi.

Nadležni su istakli da su otkrili da su pruge bile potpuno prekrivene stonogama, javlja Daily Mail.

- Stonoge su jedan od faktora koje uzimamo kao krivac nesreće. Voz je usporio, pa proklizao nakon što je prešao preko stonoga zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kojih je pruga bila užasno klizava, rekao je mašinovođa.

Ovo nije prvi slučaj da stonoge prave probleme vozovima. Pre četiri godine, ove životinjice su "prekrile" dva kilometra pruge, zbog čega vozovi nisu vozili nekoliko sati.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.