Sudar vozova u Pretoriji: Troje mrtvih, 200 povređenih

Izvor: B92, 08.Jan.2019, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar vozova u Pretoriji: Troje mrtvih, 200 povređenih

Johanesburg -- Najmanje troje ljudi poginulo je, a najmanje oko 200 je povređeno u sudaru dva voza u južnoafričkoj prestonici Pretoriji.

"Ima dva potvđena smrtna ishoda i više naših službi je na mestu nesreće", kazao je zvaničnik lokalne spasilačke službe Čarls Mabaso za Rojters. Kasnije su vlasti Pretorije saopštile da su stradale tri osobe.

Na Tviteru su se pojavile fotografije sa pretorijske železničke stanice "Mauntin vju", gde se nesreća desila, na kojima se vidi kako spasilačke službe pomažu povređenima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sudar vozova u Pretoriji, 3 mrtvih, 200 ranjenih

Izvor: Mondo, 08.Jan.2019

U sudaru dva voza u južnoafričkoj prestonici Pretoriji stradalo je troje i povređeno više od 200 ljudi, prenosi AP...Foto: Screenshot/Youtube/Multimedia LIVE..Agencija citira podatke lokalne spasilačke službe Netker 911, da se povrede kreću od "manjih do srednjih", a da je osoba koja je bila u...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.