Sudar u Kneza Miloša, jedan muškarac povređen

Izvor: Blic, 12.Apr.2012, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar u Kneza Miloša, jedan muškarac povređen

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila nešto pre 21 sat na uglu Kneza Miloša i Durmitorske kada su se sudarila dva automobila "jugo" i "zastava 101" lakše je povređen vozač "zastave", a pričinjena je i veća materijalna šteta.

Sudar se dogodio kada je "jugo" koji se kretao Ulicom kneza Miloša u smeru ka Mostaru udario u "zastavu" koja je izlazila iz Durmitorske ulice.

Od siline udara "zastava" se prevrnula na krov, a vozač je kolima Hitne pomoći u svesnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stanju prevezen u Urgentni centar.

Vozač i suvozač u "jugu" nisu povređeni, a cela prednja strana automobila je oštećena.

Povezane vesti: Dve osobe ranjene u pucnjavi u Strahinjića Bana

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Udes u centru Beograda, povređen muškarac (FOTO)

Izvor: S media, 12.Apr.2012

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila nešto pre 21 sat na uglu Kneza Miloša i Durmitorske kada su se sudarila dva automobila marke "jugo" i "zastava 101" povređen je jedan muškarac, a pričinjena je i veća materijalna šteta...Kradljivci Sezana imali i arsenal oružja! (VIDEO)..Beograd: U pet...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.