Sudar oklopnih vozila

Izvor: B92, 18.Apr.2023, 20:34

Sudar oklopnih vozila

Sedam vojnika je povređeno u sudaru oklopnih vozila na bavarskom auto-putu, saopštila je danas nemačka policija.

"Prema prvim nalazima, sedam vojnika je povređeno i prevezeno u bolnicu, od kojih dvojica spasilačkim helikopterom", rekao je Tobijas Mates iz policije Amberga, dodajući da je jedan od vojnika u teškom stanju.

On je dodao da je vojni konvoj u ponedeljak išao auto-putem A6 kada je, iz još uvek nepoznatih razloga, došlo do sudara četiri oklopna vozila. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pojedini mediji objavili su da vozila pripadaju američkoj vojsci, ali iz nemačke policije su naveli da nisu ovlašćeni da daju informacije o nacionalnosti povređenih vojnika, prenosi AP.

Nesreća se dogodila oko 10.55 po lokalnom vremenu na deonici auto-puta između čvorova Zulcbah-Rozenberg-Amberg-Vest u pravcu prema Češkoj, zbog čega je auto-put bio blokiran do kasnih popodnevnih sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SUDAR OKLOPNIH VOZILA U NEMAČKOJ U nezgodi povređeno sedam vojnika, jedan u teškom stanju

Izvor: Blic, 19.Apr.2023, 12:08

Sedam vojnika je povređeno u sudaru oklopnih vozila na bavarskom auto-putu, saopštila je danas nemačka policija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.