Sudar na Pančevcu, Hitna još na licu mesta. Kolaps saobraćaja

Izvor: B92, 27.Nov.2020, 08:25

Sudar na Pančevcu, Hitna još na licu mesta. Kolaps saobraćaja

Beograd -- U Beogradu se jutros dogodio jedan saobraćajni udes, a ekipe Hitne pomoći se još uvek nalaze na mestu nesreće.

Saobraćajna nesreća se dogodila u 6:39 na Pančevačkom mostu u pravcu ka gradu, rečeno je Tanjugu jutros u Hitnoj pomoći.

Ekipe se još uvek nalaze na mestu nesreće, a prema poslednjim informacijama dve osobe su lakše povređene i prevezene su u Urgentni centar.

Saobraćaj u smeru ka centru Beograda bio je privremeno zaustavljen. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Na Pančevačkom mostu se, uz saobraćajnu nezgodu, pokvario i autobus gradskog prevoza, pa su se formirale duge kolone vozila, javlja RTS.

Hitna pomoć je u toku prethodne noći na teren poslala 21 ekipu. Obavljeno je 112 intervencija, od kojih 17 na javnim mestima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UDES NA PANČEVCU Hitna pomoć na licu mesta, gužva do Koteža

Izvor: Blic, 27.Nov.2020

Dve osobe su lakše povređene u saobraćajnom udesu koji se jutros dogodio na Pančevačkom mostu u Beogradu. Ekipe Hitne pomoći se još nalaze na mestu nesreće.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.