Sudar na Pančevačkom mostu u Beogradu, saobraćaj u zastoju

Izvor: Blic, 20.Jun.2013, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar na Pančevačkom mostu u Beogradu, saobraćaj u zastoju

Dve osobe su lakše povređene kada se kamion prevrnuo večeras oko 21.35 sati na početku Pančevačkog mosta, u smeru prema Pančevu. Vatrogasci su na licu mesta i uklanjaju ulje koje je iscurelo prilikom prevrtanja.

U "Žutom taksiju" su potvrdili da je došlo do sudara na Pančevačkom mostu i da se velika gužva stvorila kako na samom mostu tako i na prilazima mostu u smeru ka Pančevu.

U Hitnoj pomoći kažu da u sudaru ima povređenih ali da se najverovatnije radi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << o lakšim povredama.

- Velika je gužva na mostu tako da se naša ekipa jedva probija - kažu u Hitnoj pomoći.

U vatrogasno-spasilačkoj jedinici "Beograd" kažu da se kamion prevrnuo i da je jedna vatrogasna ekipa sa sedam vatrogasaca poslata na lice mesta kako bi pokupila ulje koje se prosulo prilikom prevrtanja vozila.

- Na licu mesta nije zatečena nijedna osoba - kažu u vatrogasno-spasilačkoj jedinici "Beograd".

Nezvanično saznajemo da su lakše povređeni vozač i suvozač u kamionu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Prevrnuo se kamion na Pančevačkom mostu u Beogradu, saobraćaj u zastoju

Izvor: Blic, 20.Jun.2013

Dve osobe su lakše povređene kada se kamion prevrnuo večeras oko 21.35 sati na početku Pančevačkog mosta, u smeru prema Pančevu. Intervenisali su i vatrogasci koji su uklonili ulje koje je iscurelo prilikom prevrtanja...U "Žutom taksiju" su potvrdili da je došlo do sudara na Pančevačkom mostu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.