Sudar kod Bubanj potoka, teže povređen vozač automobila, saobraćaj obustavljen

Izvor: B92, 24.Jan.2020, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar kod Bubanj potoka, teže povređen vozač automobila, saobraćaj obustavljen

U direktnom sudaru putničkog vozila i cisterne koji se desio oko 15.00 časova na Obilaznici kod Bubanj potoka teže je povređen vozač automobila.

"U sudaru je vozač automobila zadobio povrede glave i naša ekipa ga je prebacila u Urgentni centar na dalje lečenje", rekli su za "Blic" iz Hitne pomoći.

Na mesto udesa je odmah izašla i policija, a uviđaj je još u toku.

"Saobraćaj je na ovoj deonici puta trenutno obustavljen zbog uviđaja, a vozila se usmeravaju na auto-put", kažu iz MUP-a.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sudar na Obilaznici kod Bubanj potoka, saobraćaj u prekidu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2020

U direktnom sudaru putničkog vozila i cisterne koji se desio oko 15.00 časova, na Obilaznici kod Bubanj potoka, teže je povređen vozač automobila..."U sudaru je vozač automobila zadobio povrede glave i naša ekipa ga je prebacila u Urgentni centar na dalje lečenje", rekli su za "Blic" iz Hitne...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.