Sudar juga i lokomotive

Izvor: RTS, 02.Feb.2010, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar "juga" i lokomotive

Poginule četiri osobe u sudaru automobila i lokomotive, na pružnom prelazu kod Šapca.

Na pružnom prelazu na izlasku iz Šapca ka Tabanoviću, noćas se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj su četiri osobe izgubile život.

Poginuli su Zoran M. (36) iz Obrenovca, Duško P. (26) iz sela Bogdanovci u opštini Ub i Slavica P. (41) iz mesta Majur, kod Šapca. Među nastradalima je i dvanaestogodišnji dečak, saopštila je šabačka policijska uprava.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Nesreća se dogodila posle ponoći na obeleženom pružnom prelazu u ulici Gavrila Principa u šabačkom prigradskom naselju Majur, a četvoro putnika poginulo je na licu mesta.

"Železnice Srbije" saopštile su da se putničko vozilo ni nakon zvučnog upozorenja mašinovođe nije zaustavilo ispred putnog prelaza koji je obezbeđen saobraćajnim znacima.

Utvrđeno je da se voz kretao brzinom manjom od dozvoljene, 59 kilometara na čas i to da mašinovođa nije bio u alkoholisanom stanju.

Železnice podsećaju da je u toku realizacija dogovora sa opštinom Šabac za osiguranje elektronskom opremom tri putna prelaza na toj pruzi.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sudar "juga" i lokomotive

Izvor: Vesti-online.com, 02.Feb.2010

Prilikom udara automobila marke "jugo" u lokomotivu na pružnom prelazu kod Šapca poginule četiri osobe.

Nastavak na Vesti-online.com...

Lokomotiva usmrtila porodicu!

Izvor: Press, 02.Feb.2010

U stravičnoj nesreći na pruzi u Šapcu, kada je u „jugo 55" udario voz, poginuli Zoran Mijailović (36), njegova supruga Slavica Radosavljević (41), njihov sin Jasmin (12) i Slavičin brat Duško Radosavljević (26) . .Zoran Mijailović (36), njegova supruga Slavica Radosavljević...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.