Sudar jahte i jedrilice u Crnoj Gori, ima mrtvih

Izvor: Prva.rs, 30.Jul.2018, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar jahte i jedrilice u Crnoj Gori, ima mrtvih

Do nesreće je došlo prilikom sudara motorne jahte i jedrilice, rekao je za CDM direktor Uprave pomorske sigurnosti Safet Kočan, a prenosi B92.
“U toku je akcija spasavanja povređenih. Uključen je i helikopter“, rekao je on.
Ovo je druga nesreća za nedelju dana na moru.
Prošle nedelje u Ulcinju poginuli su majka i sin, državljani Slovenije, kada je “banana“, koja je bila zakačena za skuter, a u kojoj se nalazila porodica, udarila u brod koji je prevozio turiste. Ćerka i otac su u ovoj nesreći povređeni.

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

U sudaru jahte i jedrilice kod Luštice stradali poljski državljani

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jul.2018

U sudaru jahte i jedrilice u Jadranskom moru kod poluostrva Luštica poginulo je dvoje turista iz Poljske, potvrđeno je iz Uprave pomorske sigurnosti Crne Gore...U zalivu Trašte u blizini mesta Oblatno u sudaru dva plovila stradali su skiper jedrilice Martin Pjotr Makovski (39) i Emilija Pjaskovska...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.