Sudar brodova na reci Kolorado, četiri osobe nestale

Izvor: B92, 02.Sep.2018, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar brodova na reci Kolorado, četiri osobe nestale

Posle čeonog sudara dva broda na reci Kolorado na kojima je bilo ukupno 16 ljudi, četiri osobe se još vode kao nestale i za njima se traga, rekli su zvaničnici.

Oba broda su potonula posle sudara koji se dogodio noćas, a čamci koji su plovili pored pomagali su u spasavanju ljudi iz vode, prenosi AP.

Jedna osoba je u kritičnom stanju i prevezena je u bolnicu u Las Vegasu, dok je devet lica hospitalizovano u obližnjim lokalnim bolnicama.

Portparolka kancelarije šerifa okruga Mohejv rekla je da niko od putnika nije imao na sebi prsluk za spasavanje.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sudar brodova na reci Kolorado, četvoro nestalih

Izvor: Mondo, 02.Sep.2018

Posle čeonog sudara dva broda u reci Kolorado na kojima je bilo ukupno 16 ljudi, četiri osobe se još vode kao nestale i za njima se traga, rekli su američki zvaničnici...Foto: MONDO/Mladen Stojović ilustracija..Oba broda su potonula posle sudara koji se dogodio noćas, a čamci koji su plovili...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.