Sud potvrdio presudu aktivistima Inicijative mladih

Izvor: Danas, 30.Okt.2018, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sud potvrdio presudu aktivistima Inicijative mladih

Prekršajni apelacioni sud potvrdio je presudu kojom je osam aktivistkinja i aktivista Inicijative mladih za ljudska prava (YIHR) osuđeno za kršenje javnog reda zbog nošenja transparenta "Ratni zločinci da zaćute da bi se progovorilo o žrtvama" za vreme govora Veselina Šljivančanina, javlja N1. Članak Sud potvrdio presudu aktivistima Inicijative mladih se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naprednjak u Briselu radi isto što i naprednjak u Beogradu

Izvor: Danas, 30.Okt.2018

Numere koje uživo izvode Marčelo i bend u poslednje vreme se pre mogu slušati u inostranstvu nego u zemlji porekla (Srbiji). Članak Naprednjak u Briselu radi isto što i naprednjak u Beogradu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.