Sud: Nije ga savetovao

Izvor: B92, 01.Mar.2021, 12:26

Sud: "Nije ga savetovao"

Viši sud je saopštio danas da nisu tačni navodi da je predsednik tog suda savetovao predsednika FSS Slavišu Kokezu da ne prihvati poligrafsko ispitivanje.

Oni su naveli da "predsednik suda Aleksandar Stepanović ni ne poznaje Kokezu."

Podsetimo, predsednik FSS juče je ispitan u svojstvu građnaina okviru istrage protiv orgasnizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka, a odbio je poligrafsko ispitivanje.

Nezvanične navode medija o Kokezinom iskazu sinoć >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je potvrdio ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sud: Apsolutna je neistina da je Stepanović savetovao Kokezu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2021

Apsolutna je neistina da je predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović savetovao predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slavišu Kokezu da ne prihvati poligrafsko ispitivanje, jer ga i ne poznaje pa nije mogao ni ga da ga savetuje, saopšteno je danas iz Višeg suda...Iznošenje ovakvih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.