Stvari-koje-nikada-ne-trebate-pitati-udatu-zenu

Izvor: medio.rs, 19.Sep.2014, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stvari-koje-nikada-ne-trebate-pitati-udatu-zenu

Kada neka žena stupi u brak ona je to uradila iz ljubavi i iz nekih svojih razloga koji su samo njoj poznati. Međutim, uvek se nađu neke prijateljice ili rodbina koja će postavljati pitanja koje ni jedna udata žena ne želi da čuje. Ukoliko vas zanima koje su to stvari, pročitajte u nastavku članka.

Nijedna udata žena ne želi da je ljudi ispituju kada će dobiti dete, jer je to samo stvar njene odluke i odluke njenog supruga. Prema tome ako ikada dođete u iskušenje da >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je pitate kada će imati dete pregrizite jezik i zaboravite da ste je krenuli to pitati.

Osobe imaju potrebu da pitaju žene kako im je u braku. To nikoga ne treba da zanima, jer na taj način nekom zadirete u privatnost i na to pitanje možete da dobijete samo kratak odgovor da im je dobro.

Takođe, nikada ne smete pitati ženu da li je zadržala svoje prezime ili je uzela suprugovo. To je njihova lična stvar u koju niko ne bi trebao da se meša i koja nikoga ne bi trebala da zanima.

Nikada je ne smete pitati kako se slaže sa svekrvom, jer i ako vam odgovori nikada nećete znati da li ste dobili iskren odgovor. To je njen život i ona ne želi da priča o tome bilo da se dobro slaže ili da se ne slažu nikako.

Nikada ni jednoj udatoj ženi kada nešto pričate ne smete reći da ona to neće shvatiti, jer je u braku. Ako vam je ona najbolja prijateljica ona će uvek sve shvatiti, jer brak ne menja njeno mišljenje.

Izvor: Ljepota.ba

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.