Studenti u blokadi Rektorata: Zahtevi su upućeni Rektoratu – ne predsedniku i premijerki

Izvor: Danas, 16.Sep.2019, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studenti u blokadi Rektorata: Zahtevi su upućeni Rektoratu – ne predsedniku i premijerki

Studenti koji blokiraju zgradu Rektorata već četvrti dan žele da naglase da je zahtev usmeren na  Rektorat, a ne na predsednicu Vlade ili predsednika. Članak Studenti u blokadi Rektorata: Zahtevi su upućeni Rektoratu – ne predsedniku i premijerki se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Studenti u blokadi Rektorata: Zahtevi su upućeni Rektoratu a ne predsedniku ili premijerki

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Sep.2019

Studenti koji blokiraju zgradu Rektorata već četvrti dan poručili su večeras da je njihov zahtev upućen Rektoratu, a ne predsednici Vlade Srbije Ani Brnabić, niti predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću...Zahtev studenata jeste da rektorka Beogradskog univerziteta Ivanka Popović predloži na Radio...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Katica Janeva traži da se brani sa slobode

Izvor: Danas, 17.Sep.2019, 17:51

Advokatica Katice Janeve, osumničene u aferi "Reket", podnela je danas sudu u zahtev da razrešena specijalna tužiteljka Severne Makedonije bude puštena iz pritvora da se brani sa slobode. Članak Katica Janeva traži da se brani sa slobode se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.