Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Jun.2019, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studenti će deliti pamuk iz Srbije i lažne diplome članovima etičke komisije BU

Studenti iz organizacije "Jedan od pet miliona" održaće sutra ispred zgrade Rektorata Univerziteta u Beogradu performans povodom zasedanja etičke komisije tog univerziteta.

Kako su saopštili organizatori, studenti iz "Jedan od pet miliona" će neposredno pred zasedanje etičke komisije uručiti članovima komisije lažne diplome kao i pamuk "proizveden u Srbiji" kao deo preformansa koji će održati.

Oni su naveli da time hoće da ukažu na neophodnost rešavanja problema plagiranih doktorata i lažnih diploma.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Univerzitet u Beogradu: Neprimeren performans 'Jedan od pet miliona' ispred Rektorata

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Jun.2019

Univerzitet u Beogradu saopštio je danas da najavljena aktivnost organizacije "Jedan od pet miliona" predviđena ispred zgrade Rektorata, neposredno pred zasedanje Odbora za profesionalnu etiku Univerziteta, predstavlja direktno omalovažavanje i pritisak na članove Odbora...Studenti iz organizacije...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.