Studenti, ako hoćete na plaćenu praksu preko...

Izvor: Mondo, 20.Jan.2015, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studenti, ako hoćete na plaćenu praksu "preko"...

Studentska međunarodna organizacije AIESEC, koja je do sada studentima nudila programe volontiranja širom sveta, pokrenula je programe stručnih, plaćenih praksi u inostranstvu "Global talent" u oblasti edukacije.

Foto: screenshot

Program je kao mogućnost izdvojio primer prakse u Bukureštu u oblasti marketinga i prodaje.

Praktikanti rade na istraživanju marketinškog tržišta i otkrivanju novih načina za implementiranje poslovnih stragetija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Istočnoj Evropi i Balkanu, .

Studenti imaju priliku da uz sve benefite ove prakse u inostranstvu steknu i relevantno iskustvo u prodajnom sektoru, usavrše svoje prodajne veštine i razviju ideje vezane za marketing, kao i da napreduju na pozicijama.

Organizacija AIESEC saopštava da ovaj program omogućava studentima završinih godina fakulteta i viših školada steknu iskustvo u svojoj struci radeći u kompanijam i firmama širom sveta.

Praksa traje 52 nedelje, a radno vreme je od 9.00 - 17.00. Plata je 770 dolara.

Zainteresovani mogu da se prijave na sajtu http://globaltalents.rs/referral/singiprijava i bićete kontaktirani u roku od 48h.

Uslovi za prijavu:

- Diplomirani student ili student završne godine bilo kog fakulteta ili više škole.

- Odlično poznavanje engleskog jezika i osnovno znanje drugog stranog jezika.

- Posedovanje veština za rad na računaru i pretraživanje interneta.

- Ostali uslovi zavise od institucije u kojoj bi se praksa obavljala.

AIESEC je najveća međunarodna organizacija vođena od strane studenata na svetu, sa više od 100 000 članova u 124 zemalja sveta.

Ova organizacija nudi i program "Global Citizen" koji omogućava studentima da otputuju u međunarodne  kampove i kroz volontiranje steknu praktična iskustva i komunikativne i poslovne veštine.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.