Student (19) izboden na Elektronskom fakultetu u Nišu

Izvor: Beta, 29.Nov.2019, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Student (19) izboden na Elektronskom fakultetu u Nišu

Student (19) iz Niša zadobio je dve ubodne rane u glavu pošto ga je oštrim predmetom ubo kolega sa fakulteta, takodje devetnaestogodišnjak, saznaje agencija Beta u Policijskoj upravi u Nišu i niškom Kliničkom centru.Sukob dvojice mladića dogodio se na Elektronskom fakultetu u Nišu, danas oko 10.15 časova.U Kliničkom centru su saopštili da je mladić u svesnom stanju i sa stabilnim životnim funkcijama primljen u Urgentni centar i da je hirurški zbrinut.Kako navodi policija, napadač je uhapšen i u toku je uvidjaj o tom dogadjaju.Prema nezvaničnim informacijama, studenti su se sukobili zbog devojke, koja je prilikom napada lakše povredjena, ali ne nožem, već nekim tupim predmetom.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

MLADIĆA IZBO ZBOG LJUBOMORE?! Student bio patološki zaljubljen u koleginicu pa usred fakulteta nožem nasrnuo na oboje

Izvor: Blic, 29.Nov.2019

Pomahnitali student B. S. (19) koji je bio glavni akter jutrošnjeg napada na Elektronskom fakultetu u Nišu, prilikom kog je nožem po glavi izbo kolegu J. M. (19), bio je patološki zaljubljen u J. S. koja je takođe povređena u napadu. Kao motiv navodi se patološka ljubomora, uprkos tome što B....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.