Štrumfeta izbrisana sa postera u izraelskom pobožnom gradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Mar.2017, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrumfeta izbrisana sa postera u izraelskom pobožnom gradu

Koketna Štrumfeta, jedini ženski lik u dečjoj animiranoj komediji, izbrisana je sa postera u ultraortodoksnom gradu Bnei Braku kraj Tel Aviva, zbog propisa kojim se zabranjuje isticanje postera sa fotografijama žena jer bi mogli da "povrede osećanja stanovnika".

Na posteru koji najavljuje da će se film "Štrumfovi: Izgubljeno selo" prikazivati u Izraelu od četvrtka, umesto nje samo su mali plavi Štrumfovi.

U Bnei Braku, gde od ranije postoji propis o zabrani postera >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << sa fotografijama žena, kao i u Jerusalimu koji takođe ima veliku ultrortodoksnu zajednicu, nisu objavljivane fotografije Dženifer Lorens, zvezde filma "Igre gladi" i Zvončice iz Petra Pana, između ostalih ženskih likova.

Štrumfeta kojoj glas pozajmljuje pop zveda Demi Lovato igra vodeću ulogu u novom filmu. Ona bi zajedno sa Kefalom, Trapom i Gruberom, likovima sa postera trebalo da trči kroz Zabranjenu šumu da nađe ono što se zove najveća tajna u istoriji Štrumfova.

U novinama namenjenim utrlaortodosknim Jevrejima u Izraelu tokom prošlogodišnje predsedničke kampanje nije objavljivana fotografija Hilari Klinton, podseća agencija AP. Sada je potvrđeno da ni animirani likovi nisu dozvoljeni.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Štrumfeta izbrisana sa postera u izraelskom pobožnom gradu

Izvor: Beta, 28.Mar.2017

Koketna Štrumfeta, jedini ženski lik u dečjoj animiranoj komediji, izbrisana je sa postera u ultraortodoksnom gradu Bnei Braku kraj Tel Aviva.Na posteru koji najavljuje da će se film "Štrumfovi: Izgubljeno selo" prikazivati u Izraelu od četvrtka, umesto nje samo su mali plavi Štrumfovi.U ovom...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.