Stručnjaci zaobiđeni u odlučivanju o gondoli na Kalemegdanu

Izvor: Danas, 23.Maj.2019, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stručnjaci zaobiđeni u odlučivanju o gondoli na Kalemegdanu

Republički zavod za zaštitu spomenika kulture doneo je odluke vezane za projekat gondole na Kalemegdanu bez mišljenja Stručnog saveta, uz potpis samo jednog konzervatora, uz nepoštovanje obavezujućih planskih dokumenata... Članak Stručnjaci zaobiđeni u odlučivanju o gondoli na Kalemegdanu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Deset ptica otrovano na njivi kod Novog Orahova

Izvor: Danas, 23.Maj.2019

Pokrajinski zavod za zaštitu prirode saopštio je danas da je na njivi, u ataru sela Novo Orahovo u opštini Bačka Topola, pronađeno deset otrovanih ptica, među kojima je strogo zaštićena vrste eje močvarice, kao i gačci i svrake, koji su zaštićene vrste. Članak Deset ptica otrovano na njivi...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.