Stručnjaci traže objašnjenje misterije: Rupa od 92 metra dubine pojavila se ni od kuda i progutala deo kuće

Izvor: B92, 15.Mar.2016, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stručnjaci traže objašnjenje misterije: Rupa od 92 metra dubine pojavila se ni od kuda i progutala deo kuće

Mark Tomas dronom je snimio neverovatnu ruku koja se otvorila u dvorištu kuće u Kornvolu.

Ogromna rupa duboka je neverovatnih 92 metra, a na dnu se nalazi voda za koju nije poznato koliko je dubuka, prenosi “Dejli Mejl”.

Zanimljvo je da se rupa otovrila u trenutku kada su inženjeri bušili zemlju kako bi utvrdili koliko je dubok rudnik koji se nekada tu nalazio. S obzirom da se rupa otvorila sama od sebe, priroda je skratila naporan posao.

Rupa u zemlji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ”progutala” je deo terase kako polivinu garaže zbog čega će vlasnik imati velikih problema prilikom prodaje.

Stručnjaci naglašavju da je moguće da će se površinski deo rupe širiti, što otvara mogućnost da povuče čitavu kuću sa sobom.

Lokacija na kojoj se nalazi kuća nekada je bila premrežena rudnicima, pa stručnjaci pokušavaju da saznaju gde su se oni nekada tačno nalazili, kako bi mogla da se planira moderna gradnja i kako se ovakvi slučajevi više ne bi događali.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.