Stručnjaci i oprema iz Kine stižu u Srbiju: Predsednik Vučić ih čeka na aerodromu

Izvor: Večernje novosti, 21.Mar.2020, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stručnjaci i oprema iz Kine stižu u Srbiju: Predsednik Vučić ih čeka na aerodromu

Avion pun medicinske opreme i kineskih medicinskih eksperata koji će nam pomoći u borbi protiv koronavirusa trebalo bi da sleti u Srbiji uskoro Avion pun medicinske opreme i kineskih medicinskih eksperata koji će nam pomoći u borbi protiv koronavirusa trebalo bi da sleti u Srbiji uskoro! U pitanju je najveći avion Er Srbije, erbas A330, koji je juče otišao za KinuDogađaju će prisustvovati predsednik Srbije Aleksandar Vučić.- Si Đipingu hvala, spasava stotine hiljada života, kazao je predsednik Vučić najavivši prvi avion kineske pomoći.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Beograd sletio avion sa kineskom pomoći i stručnjacima

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Mar.2020

BEOGRAD - Avion pun medicinske opreme, u kojem su i medicinski eksperti iz Kine, sletio je večeras u Beograd, a dočekao ga je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.