Strože kazne za nasilničku vožnju

Izvor: Danas, 22.Mar.2018, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strože kazne za nasilničku vožnju

Izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima koje su poslanici Skupštine Srbije usvojili većinom glasova smanjena je tolerancija na količinu alkohola u krvi vozača sa 0,3 promila na 0,2 promila i povećane su sankcija za prekoračenje brzine. Članak Strože kazne za nasilničku vožnju se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Rok se produžuje, metro prioritet tek za 2027. godinu

Izvor: Danas, 23.Mar.2018, 16:45

Umesto bržih aktivnosti za izgradnju prve linije metroa, kako je obećavano u predizbornoj kampanji, gradska vlast je kao svoje prioritete za uređenje saobraćaja postavila izgradnju tunela između Savske.. Članak Rok se produžuje, metro prioritet tek za 2027. godinu se pojavljuje prvo na Dnevni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.