Striptiz kao izvor finansiranja studija

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jun.2015, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Striptiz kao izvor finansiranja studija

LAS VEGAS - Jedan striptiz bar u Las Vegasu postavio je reklamu kojom poziva djevojke koje su se tek upisale na fakultet da se prijave za rad, promovišući ovaj erotski ples kao način da zarade novac za troškove studiranja.

Kako prenosi AP, mendažer kluba "Litl darling" Rik Marzulo rekao je da su reklame "Primamo prijave za upis akademske 2015" i "Platite fakultet striptizom" u duhu "imidža Las Vegasa".

On je objasnio da u teškoj ekonomskoj situaciji kakva danas vlada klub nudi djevojkama starijim od 18 godina priliku da dobro zarade, dodavši da njegove zabavljačice prime i po 1.000 dolara na veče.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Striptiz kao izvor finansiranja studija

Izvor: B92, 07.Jun.2015

Jedan striptiz bar u Las Vegasu postavio je reklamu kojom poziva devojke koje su se tek upisale na fakultet da se prijave za rad, promovišući ovaj erotski ples kao način da zarade novac za troškove studiranja...Kako prenosi AP, mendažer kluba "Litl darling" Rik Marzulo rekao je da su reklame "Primamo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.