Stravični snimci iz Izraela: Dve žene čudom izbegle smrt VIDEO

Izvor: B92, 12.Okt.2023, 22:52

Stravični snimci iz Izraela: Dve žene čudom izbegle smrt VIDEO

Snimci nadzorne kamere pokazuju kako su dve žene pobegle navodno od napadača Hamasa u kibucu.

One su se navodno skrivale iza automobila sve dok nisu stigli izraelski vojnici i odveli ih na sigurno, vidi se na snimku koji je danas objavila i Al Džazira.

Navodno osam naoružanih Hamasovih terorista iskaču kroz vrata prtljažnika i sam automobil i počinju da jure po zatvorenom kompleksu.

Kako prenose mediji, žene mašu vojnicima IDF-a dok ih, kako mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prenose, napadač Hamasa juri kroz kapiju, pre nego što je pucao na četvoricu vojnika iza belog automobila.

Meci IDF-a i Hamasa dižu prašinu, a dve Izraelke su prinuđene da trče i koriste isti automobil za zaklon.

Još jedan napadač Hamasa može se videti kako stoji iza kapije i puca prema izraelskim vojnicima

Naoružani napadač Hamasa trči prema njima, naizgled da bi bolje pogodio vojnike IDF, dok plavokosa žena očajnički traži priliku da se izvuče iz unakrsne vatre.

Video, koji je podeljen na Telegram kanalu, prikazuje i snimak sa druge kamere za video nadzor, koja pokazuje razbijeno zadnje staklo automobila, otkrivajući koliko su blizu dve žene leteli meci.

Ubrzo su, kako pišu mediji, tri izraelska vojnika pritrčala da se uvere da je područje bezbedno, pre nego što jedan od njih prišao ženama i rečeno im je da beže.

Smatra se da je video nastao tokom jednog od prvih napada Hamasovih boraca na zajednice širom južnog Izraela.

Sve o sukobu Izraela i Hamasa pratite u našem blogu uživo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.