Stravični detalji o ZLOSTAVLJANJU DEVOJČICE (15) u Smederevu: Tri meseca je silovali i drogirali bez prestanka!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2018, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravični detalji o ZLOSTAVLJANJU DEVOJČICE (15) u Smederevu: Tri meseca je silovali i drogirali bez prestanka!?

N.T.(48) putem društvene mreže upoznao je maloletnicu, a zatim je krenuo pakao za devojčicu (15)

Prema nezvaničnim informacijama, maloletna J.P. (15) iz Smedereva koju je fizički i seksualno zlostavljao N.T.(48), trpela je iživljavanje tri meseca, a u očajničkom nastojanju da se izvuče iz pakla, čak je pokušala i samoubistvo.

Nakon hapšenja četrdesetosmogodišnjeg Smederevca, pod optužbom za silovanje devojčice, isplivali su neki detalji torture, iako se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istraga drži dalje od očiju javnosti.

Prema iskazu datom u policiji, kako tvrdi izvor, J.P. je ispričala da ju je N.T. primoravao na seks u više navrata, prethodno joj dajući kokain. Sve se dešavalo u njegovoj kući od juna do avgusta ove godine.

Devojčica je, navodno, dobijala i batine, a neretko je seksualno terorisanje osumnjičeni snimao mobilnim telefonom, da bi je kasnije ucenjivao tim snimcima i fotografijama. Sve je navodno počelo dopisivanjem preko društvenih mreža, a kakav je tačno odnos bio između njih, teško je reći.

- Reč je o klasičnom primeru predatorskog odnosa, kada se žrtva postepeno dovede u položaj iz kog ne može da se izvuče. Ovde je to posebno uočljivo jer je reč o muškarcu starijem od svoje žrtve 33 godine - kaže izvor blizak policiji.

Zbog trauma, J.P. je čak pokušala i da se ubije, a sve je otkriveno kada se poverila majci s kojom živi otkako su joj roditelji razvedeni.

N.T. koga policija sumnjiči za silovanje petnaestogodišnje devojčice i za omogućavanje uživanja opojnih droga, saslušan je u Višem javnom tužilaštvu. On je ponudio svoju verziju priče o odnosu sa petnaestogodišnjakinjom. Prema saznanjima, oduzet mu je telefon u kome se nalaze eksplicitni snimci, poruke i slično, i određen mu je pritvor.

Očekuju se saslušanja svedoka koji se dovode u vezu sa ovim slučajem, kao i provera do sada prikupljenih dokaza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

STRAVIČNI DETALjI ZLOSTAVLjANjA U SMEDEREVU: Tri meseca silovao i drogirao devojčicu

Izvor: Večernje novosti, 12.Nov.2018

Stravični detalji iz istrage o zlostavljanju petnaestogodišnjakinje u Smederevu. N. T. (48) putem "Fejsbuka" upoznao maloletnicu, a zatim usledio pakao Maloletna J. P. (15) iz Smedereva, koju je fizički i seksualno zlostavljao N. T. (48), trpela je iživljavanje tri meseca,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.