Stravična ispovest dečaka PREŽIVELOG u TEŠKOJ NESREĆI kod Niša! Samo sam čuo UDARAC, SVUDA JE BILA KRV! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2018, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravična ispovest dečaka PREŽIVELOG u TEŠKOJ NESREĆI kod Niša! "Samo sam čuo UDARAC, SVUDA JE BILA KRV!" (FOTO/VIDEO)

- Krenuo sam u školu, sedeo sam u zadnjem delu autobusa. Ništa nisam video, samo sam čuo udarac  - opisuje dečak Dimitrije kobnu nesreću u bolnici u Nišu, gde je smešten sa ostalim saputnicima iz autobusa, koji je danas oko 7.30 prepolovio voz.

Mališan, koji se zaputio u Osnovnu školu "Nikola Tesla" u Čokotu, rekao je šta se dalje dogodilo.

- Izašao sam napolje, video sam ljude kako plaču, svuda je bila krv - kaže Dimitrije, koji je prilikom nesreće zadobio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povrede glave i noge.

Njegov otac Miodrag Jovanović kaže da je bilo samo pitanje dana kada će ovakva tragedija da se desi.

- Deca tuda svakodnevno prolaze na putu do škole. Toliko smo puta apelovali da se stavi rampa. Bilo je samo pitanje dana kada će nešto ovako da se desi - ljut je i zabrinut Miodrag.

Podsetimo, u stravičnoj nesreći koja se dogodila kod Niša putnički voz sudario se sa punim autobusom oko 7.30 sati i prepolovio ga. Tri osobe su stradale, uključujući  i jedno dete.

Većinu putnika u autobiusu činila su deca koja su se zaputila u školu. Petoro povređenih i dalje se nalazi u operacionoj sali, dok je 26 osoba primljeno u bolnicu.

JEZIVI SNIMAK NESREĆE KOD NIŠA: Autobus prepolovljen, voz iskočio iz šina, među mrtvima I DETE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.