Stravična ČINJENICA KRVAVOG ubistva na Miljakovcu: Osumnjičenog odali sitni DETALJI, a tome se najmanje nadao

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2017, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravična ČINJENICA KRVAVOG ubistva na Miljakovcu: Osumnjičenog odali sitni DETALJI, a tome se najmanje nadao

Nije očekivao

Nemanja Carević (32), uprkos zabrani prilaska, upao je u stan bivše žene Marijane Tubić i palicom smrskao glavu njenom dečku Miliji Mediću (32). Kasnije je otišao u policiju i tvrdio da nije ubica.

Pročitajte i:

Osumnjičeni Nemanja Carević (32) preksinoć je upao u stan svoje bivše supruge Marijane Tubić u beogradskom naselju Miljakovac, i palicom na smrt pretukao njenog novog dečka Miliju Medića (32). Osumnjičeni je Marijani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zapretio da će joj ubiti i dete i roditelje ako nekom kaže šta je uradio i otišao je iz stana.Osumnjičeni za ubistvo na Miljakovcu se predao policiji!

Kasnije tog dana Carević je otišao u policiju i rekao:

- Čujem na vestima da me tražite, ali ja nemam veze sa tim zločinom.

Međutim, dokazi su nedvosmisleno pokazali da je on ubio Medića, pa je odmah uhapšen.

Krvava drama odigrala se u Marijaninom stanu u ulici Nikole Marakovića. Igrom slučaja Marijanina i Nemanjina trogodišnja ćerkica je te večeri spavala kod ujaka u Malom Mokrom Lugu.

- Carević je tokom decembra dobio hitnu meru zabrane prilaska Marijani Tubić jer joj je pretio, ali je uprkos tome, u noći između petka i subote, oko dva sata po ponoći, došao do njene zgrade i izvesno vreme stajao ispod njenog prozora. Potom se popeo do Marijaninog stana na trećem spratu zgrade i prislonio uvo na vrata kako bi proverio da li je ona sama. Sve vreme je u ruci nosio drvenu palicu – priča izvor.

U jednom trenutku Carević je čuo Medićev glas u stanu, pa je u naletu ljubomore nogom razvalio vrata i upao unutra.

- Odmah je palicom snažno udario Medića dva, tri puta u glavu i razbio mu lobanju. Carević je tada kazao zgranutoj bivšoj supruzi da nikom ne kaže da je on ubio Medića, jer će joj u suprotnom ubiti i roditelje i brata i njihovu zajedničku ćerku – kaže izvor blizak događaju.

Posle krvavog pira osumnjičeni Carević je pobegao, a Marijana je odmah pozvala Hitnu pomoć i policiju.

- Marijana je policajcima odmah rekla da je Medića ubio njen bivši muž i počela je potraga za Carevićem. Postojale su neke indicije gde bi mogao da se krije. Takođe, patrola je odmah upućena na adresu Marijaninog brata, gde je bila i njena ćerka, zbog bojazni da bi Carević mogao da ispuni svoje pretnje – kažu u policiji.

Međutim, u subotu kasno popodne, Carević je mirno ušetao u sedište beogradske policije u Bulevaru Despota Stefana i predstavio se inspektorima.

- Kazao je da je na vestima čuo da ga traže zbog ubistva i da je došao da im objasni da nema veze s tim. Kazao je da ima zabranu prilaska bivšoj ženi i da poštuje tu meru. Carević je zapravo bio uveren da Marijana nije imala hrabrosti da ga oda policiji i verovao je da protiv njega neće biti dokaza. On ipak nije znao da je policija tokom uviđaja pronašla otiske njegovog uha i prstiju na vratima Marijaninog stana, kao i još mnoštvo fizičkih dokaza – objašnjava izvor blizak događaju.

Carević je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, a oružje kojim je počinjen ovaj brutalni zločin još nije pronađeno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.