Strašni detalji zločina u Rakovici: Sina je davio NA GROBLJU, pa ga na rukama doneo pred majku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2017, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strašni detalji zločina u Rakovici: Sina je davio NA GROBLJU, pa ga na rukama doneo pred majku!

Posle ubistva sina, ženu je izbo čak 50 puta

Malog Mihaila (4,5), koji je juče preminuo od ruke svoga oca Marka Nikolića (43), u Centar za socijalni rad u Rakovici, monstrum je doveo u maltene besvesnom stanju a bela pena mu je kuljala iz usta.

Tek posle, život deteta koje je maltene tek prohodalo, on je dokrajčio, a prema pisanju medija, Nikolić je svoj krvavi pir počeo na Banjičkom groblju gde je gušio svog sina.

Međutim, dete ipak nije umrlo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od gušenja. U polusvesnom stanju, ali sa znacima života, dečak je doveden ispred Centra u Rakovici, gde je preminuo nakon što ga je poludeli otac tresnuo o pod pred majčinim nogama. Detetu je tada napukla lobanja i karlična kost, od čega je preminuo.

Nikolić je juče, da podsetimo, ispred Centra za socijalni rad u Rakovic ubio Maju Đorđević (38) i njihovog sina Mihaila.

Nikolić je u Centar došao da vrati Maji sina, kojeg je imao pravo da viđa svake srede na 7,5 sati.

Prema saznanjima Majine rodbine, dečaka je Nikolić doveo u polusvesnom stanju, sa penom koja mu je kuljala iz usta, zbog čega sumnjaju da mu je možda i nešto otrovno dao da popije, a što će da pokaže obdukcija.

- Imamo informacije da ga je doneo na rukama i bacio. Detetu je išla bela pena iz usta. Prisutni radnici su ga odmah pitali šta mu je dao da popije, tada je on počeo sa agresijom - ispričala je Majina kuma.

Nikolić je prvo nasrnuo i davio dete, a zatim je izbo nožem Maju, koja je pokušala da beži ali ju je sustigao. Prema navodima medija, on je ženu izbo 50 puta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.