Strašna scena u šabačkom vrtiću: Dečak isekao devojčicu MAKAZAMA PO VRATU, roditelji BESNI

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2019, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strašna scena u šabačkom vrtiću: Dečak isekao devojčicu MAKAZAMA PO VRATU, roditelji BESNI

Roditelji smatraju da su vaspitači odgovorni za bezbednost dece dok su u grupi.

Šestogodišnju I. M. juče je u jednom vrtiću u Šapcu makazicama povredio dečak iz predškolske grupe. Devojčicu su roditelji sa posekotinom na vratu odveli na dečije odeljenje bolnice i u urgentni centar, gde je rana ušivena.

Lekari su o ovom slučaju obavestili policiju koja je ubrzo sa roditeljima obavila razgovor.

Otac I. M. navodi da je majka G. M. saznala da je devojčica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povređena kada je oko tri sata stigla da je izvede iz vrtića.

- Supruzi je vaspitačica ispričala kako je našu ćerku jedan dečak rasekao makazicama i da je ona zaustavila krvarenje. Po njenim rečima, to ništa nije strašno. Ja sam malo kasnio, pa je i meni ponovila istu priču, ali smo dete odmah odveli lekaru u strahu da se rana ne inficira - kaže otac.

Roditelji devojčice za incident ne krive nikoga, posebno ne smatraju da je kriv dečak koji je devojčicu povredio.

Smatraju da su vaspitači odgovorni za bezbednost dece dok su u grupi i prepustiće istražnim organima da daju svoju reč o ovom slučaju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.